Coaching

Trajecten van 6 of 10 gesprekken

Onderzoeken of dit iets voor jou is?

Vraag een gratis coachsessie aan

Coaching

Jouw werk en leven blijft altijd in beweging en dat levert voortdurend nieuwe vragen en uitdagingen op.Soms leveren deze ontwikkelingen spanningen op of loop je ergens in vast. Je begeeft je bijvoorbeeld in een nieuwe situatie en datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken of je stapt bij herhaling in dezelfde valkuilen. Je hebt het gevoel dat je eigen kwaliteiten niet helemaal tot ontplooiing komen. Of je zou graag een nieuwe stap zetten in je loopbaan of leven.

Stel dat je meer inzicht hebt en je bewust bent van wat je allemaal ervaart en voelt. Dat je beter begrijpt waarom je bepaalde gedachten en gevoelens hebt en waarom je in situaties op een bepaalde manier gedraagt. Stel dat je weet waar je vandaan komt, helder kunt voelen waar je naar toe wilt en dat je hierin zelf stappen kunt zetten. Dat je meer focus hebt en je krachtig en vrij voelt om dat te doen wat je echt wilt.

Onze coaching helpt je om stappen verder te komen. Dit doen we door samen te onderzoeken hoe ‘het’ precies zit bij jou als persoon, in je rol en in het systeem waarin je werkt of je je begeeft. We helpen je om er zonder oordeel naar te kijken, niet functionele patronen te begrijpen en de keuzevrijheid te vergroten om iets anders te doen. Kortom: Met de kennis van het verleden de kracht vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

Praktische informatie

Locatie: De la Reijstraat 2 in Arnhem
Kosten: 6 gesprekken € 900 / 10 gesprekken € 1500
(ZZP-ers en particulieren betalen €750/ €1250)
Coaches: Marcel de Groen en Hilde van Poeijer

Marcel de Groen

Marcel is aandachtig, scherp, empathisch, analytisch. Hij gebruikt diverse inspiratiebronnen en metaforen en herkent snel valkuilen en patronen. In het werk onderzoekt hij hoe “het” precies zit, bij individuen, in teams of in organisaties. Hij helpt de sluier van vastgelopen patronen op te lichten om precies en zonder oordeel te zien hoe de dynamiek verloopt, zodat er gekozen kan worden voor andere rollen en interacties.

Hilde van Poeijer

Hilde is betrouwbaar, helder, steunend, analytisch. In haar werk als consultant en coach werkt zij met veel energie en bevlogenheid. Hilde gelooft erin dat bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen het leven en werk diepgang geven.Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Je komt verder door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu.

Ervaringen over coaching met Hilde

Ik heb een aantal coaching sessies gehad van Hilde. Binnen een zeer prettige en veilige omgeving vond ik direct een klik met haar. Hilde is inlevend, brengt humor met zich mee en weet snel de vinger op het pijnpunt te leggen. Dit doet ze vooral op een zeer prettige en reflecterende wijze naar jezelf toe. Ze heeft mij onder andere in vrij korte tijd laten inzien en ervaren om aandacht en energie te steken in de zaken die je zelf kunt veranderen en waar je zelf invloed op hebt. Op deze wijze ben ik dichter bij mijzelf gekomen in zowel werk als privé. Hilde heeft een bijzondere en zeer prettige persoonlijkheid!

Manager Bedrijfsvoering, onderwijs HBO

Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer verder. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

Verpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

Hilde helpt jezelf goed in de spiegel kijken. Daardoor komen ontwikkelpunten goed in beeld, maar zeker ook de kwaliteiten. Confronteren met compassie is een goede samenvatting.

Rector VO-school

Op een informele manier heeft Hilde me weer op de rit geholpen. Hindernissen en belemmeringen zijn minder hoog geworden waardoor ze nu weer te overzien zijn. Hilde drukte op de juiste knoppen. Bedankt hiervoor!

Medewerker Wijkteam

Hilde is voor ons de aanjager geweest van een grote stap in ons team; door haar bewuste, behoedzame, zorgvuldige én effectieve aanpak hebben we een flinke ontwikkeling met elkaar doorgemaakt. Haar empathische en prettige persoonlijkheid in combinatie met haar deskundige en ook nuchtere persoonlijkheid maakte dat iedereen zich prettig voelde bij haar; een belangrijk ingrediënt voor succes!

Manager MBO-onderwijs

Hilde heeft mij een heleboel inzichten gegeven over hoe ik nieuwe paden zelf kan maken en kan bewandelen. Ze heeft mij gesteund in een hele moeilijke periode in mijn leven. Met haar hulp ben ik overeind blijven staan en heb ik geleerd regie te houden en te nemen in mijn eigen leven. Ik kan nu verder.

Zorgcoördinator VMBO

Een van de belangrijkste dingen die direct naar boven komen is dat ik tijdens de gesprekken met Hilde “stilgezet” werd: wat is er NU aan de hand? Zij hielp me ordening in de chaos van gedachten en gevoelens te brengen. Wat heeft prioriteit? Deels was het voor mij belangrijk om alles wat rondom een life event samenhing te kunnen vertellen. Dus een luisterend oor, af en toe een vraag. Voelde als verwerking. En daarmee dit hoofdstuk min of meer afsluiten. Een ander belangrijk item was: hoe neem ik beslissingen? Welke waarden liggen daaraan ten grondslag? Erachter komen hoeveel ik moet van mezelf en hoe weinig ik stilsta bij wat ik wil. De coaching heeft ertoe geleid dat ik stappen heb genomen om uit te zoeken of ander werk bij me past

Verpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

Wat als eerste opvalt is Hilde’s creatieve aanpak, waarmee ze openheid en nieuwsgierigheid aanjaagt. Op momenten dat veranderprocessen taai worden, is voelbaar hoe inlevend, nauwkeurig en persoonlijk ze werkt. Door Hilde pakken mensen het stuur van hun eigen ontwikkeling op en komen onder haar begeleiding tot groei. Of Hilde nou grote groepen leiders in een lerende ervaring brengt, teams in verandering begeleidt of een-op-een gesprekken voert: het levert altijd nieuwe inzichten op, er ontstaat beweging op een diepere laag en gefocuste actie in de praktijk. Kortom; samenwerken met Hilde geeft positieve energie, heldere resultaten en brengt enorm veel plezier.

Projectleider HR, leiderschapsprogramma STC Group

Hilde heeft zich bij ons bewezen als een sterke coach en verbinder. Met haar creatieve (out of the box) benadering weet ze haar cursisten te prikkelen en tot nieuwe inzichten te bewegen. Ze is in staat op een vriendelijke, maar directe manier te confronteren. In haar benadering luistert ze goed, kernachtig samen en laat daarna ruimte voor reflectie bij haar cursisten. Opvallend is de gedegen manier waarop Hilde en haar team de voorbereiding ter hand neemt. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zijn de zaken altijd goed geregeld. Ze voert daarbij een vooraf bepaald thema consequent door. Dat geeft helderheid en schept vertrouwen bij de deelnemers. Hilde heeft, door haar aanpak en persoonlijkheid ons managementteam in relatief korte tijd een stap vooruitgebracht in teamontwikkeling.

Collegedirecteur MBO- onderwijs

Hilde heeft bij STC group een hele waardevolle bijdrage geleverd in de leiderschapsontwikkeling van managers en directeuren. Door de zaken vanuit andere perspectieve te benaderen en de mens achter de ‘leider’ te zien. Ze heeft zowel teams als individuen gecoacht en dat alles doet zij met positieve energie en vanuit creatieve invalshoeken. Ik heb heel fijn met Hilde samengewerkt. Ze is een echte professional, een vakvrouw en heeft daarnaast een goed netwerk dat zij inzet om de groep naar een hoger niveau te krijgen.

Hoofd HMR, opdrachtgever leiderschapsprogramma

Ervaringen over coaching met Marcel

Marcel heeft mij geweldig verder geholpen. Zijn energieke en betrokken manier van begeleiden heb ik als uiterst prettig ervaren. Ook heb ik hem op een aangename manier als streng ervaren. Hij durft te confronteren en geeft altijd uitdagend huiswerk mee. Daardoor heb ik echt stappen kunnen maken. Ook durft hij het niet altijd te weten, wat ruimte geeft om gebieden te verkennen die ik anders niet zo snel zou verkennen. Twee basisvragen die Marcel geweldig goed uitdiept zijn: Wat kom ik eigenlijk brengen? En voor wie ben ik er? Met name het leren denken en luisteren in termen van wat er bij een potentiële klant speelt, heeft mij enorm geholpen. Van daaruit worden vervolgens alle praktische zaken goed behandeld. Bovenal heeft Marcel mij twee uiterst waardevolle en minder tastbare zaken meegegeven: Ik snap veel beter wat mijn waarde is en durf dat ook uit te dragen. En ik heb meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer. Marcel, heel hartelijk bedankt!

Wouter Blancquire

Marcel is een fantastische coach, inlevend, meedenkend en je komt altijd met een goed gevoel en bruikbare handvatten een gesprek uit! Hij stelt de juiste vragen, laat je goed nadenken over je eigen processen en stimuleert je om verder te kijken dan je eigen kaders. Hij heeft heel veel kennis en ervaring in de culturele sector, wat voor mij erg waardevol is tijdens onze sessies. Naast de serieuze kant tijdens onze gesprekken, kan ik ook gewoon enorm met hem lachen. Kortom: een aanrader!

Marcella Conceicao Lima

Fijne coach om mee samen te werken. Eerst 7 jaar geleden via IkStartSmart en jaren daarna voor het opzetten van DOT. Opzetten van mijn bedrijfsplan tot sparren over groei, personeel etc. Heb door de coaching sessies met Marcel meer zakelijk inzicht gekregen en soms ook een duwtje in de goede richting. Vakkundig, proffesioneel en een heel prettig mens. En een goede coach maakt je alleen maar een betere ondernemer en geeft je een frisse kijk. Ik zal Marcel zeker aanbevelen.

Jolanda Lagerweij / kapsalon DOT

Marcel kan strategisch met je meedenken zonder het in alles met je eens te zijn. Hij maakt zaken helder die onsamenhangend lijken te zijn. Hij is in staat gebleken een grote groep muziekdocenten binnen enkele maanden te inspireren en te coachen tot ondernemerschap.

Otto Berg, Directeur cultureel centrum

Geïnteresseerd in coaching?

Neem contact op voor een gratis coachsessie (30 min).

Aanmelden