Skip to main content

De diepte in & boven jezelf uitstijgen

Coaching: 6, 10 of 15 gesprekken

Onderzoeken of dit iets voor jou is?

Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan

De diepte in & boven jezelf uitstijgen

Jij wilt op je werk en in je leven altijd in beweging blijven en dat levert voortdurend nieuwe vragen en uitdagingen op. Je wilt grip hebben op de manier waarop je keuzes maakt, stappen zet, leiderschap toont. Coaching helpt je om weer grip te krijgen en aan het stuur te staan van je werk en leven. Je krijgt meer opties om te handelen of je positie te veranderen, je vermijdt het om in dezelfde valkuil te stappen, je toont leiderschap.

Om je gedragsrepertoire te verbreden en nieuwe handelingsperspectieven te ontwikkelen onderzoek je de manier waarop concrete ervaringen bij jou resoneren. Door aan te kijken wat er bij je gebeurt, waartoe het je aanzet en wat dat oplevert neem je afstand en kan je zien wat je nog meer kan doen. Je verruimt je opties en wordt flexibel. Je geeft jezelf de kans om te groeien en boven jezelf uit te stijgen.

Dit doen we door samen te onderzoeken hoe ‘het’ precies zit bij jou als persoon, in je rol en in het systeem waarin je werkt of je je begeeft. We helpen je om er zonder oordeel naar te kijken, niet functionele patronen te begrijpen en de keuzevrijheid te vergroten om iets anders te doen.

Kortom: Met de kennis van het verleden de kracht vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

Praktische informatie

Coaches:
Hilde van Poeijer
Marcel de Groen
Gertjan van Oldenborgh
Silke van Beekum

Prijzen:
6 gesprekken € 990 / 10 gesprekken € 1595 / 15 gesprekken € 2395
ZZP-ers, particulieren en oud-deelnemers aan onze meerdaagse programma’s betalen €825/ €1325/ € 1995
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Aanmelden


  Ik geef me op:

  Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

  Marcel de Groen

  Marcel ondersteunt als coach professionals en leiders in het vinden, maken en nemen van hun rol in de maatschappij en het werk. Hij onderscheidt zich in zijn werk door zijn persoonlijke, betrokken en directe aanpak. In zijn werk is hij analytisch en intuïtief, diepgaand en licht, rustig en scherp. Op vriendelijke wijze legt hij confronterende verbanden. Hij doet dat op zo’n manier dat ook de moeilijke, wat minder gemakkelijke inzichten kunnen worden ontvangen en verwerkt. Aan de hand van concrete ervaringen en casuïstiek wordt er met (soms verborgen) gedachtes en gevoelens gewerkt als bron voor zelfonderzoek en groei.

  Maar over Marcel lees je hier.

  Locatie: De la Reijstraat 2 in Arnhem en online

  Silke van Beekum

  Silke begeleidt op een creatieve, doelgerichte en professionele manier de mensen waarmee ze werkt, waarbij zij verschillende perspectieven bespreekbaar maakt. Silke is getraind om te werken vanuit een systemisch en psychodynamisch denkkader: dit betekent dat zij naast de bewuste processen ook oog heeft voor de onbewuste processen die er kunnen spelen. Anderen zeggen over Silke: “Silke is een professional die een prettige combinatie van stevigheid en lichtheid met zich meebrengt, ze heeft humor en is naast alles wat ze te bieden heeft ook een prettig mens.

  Locatie:  Amsterdam en online

  Hilde van Poeijer

  Hilde coacht professionals en leiders in de ervaringen die zij in het leven en werk opdoen en de rollen die zij daarin nemen. Ze is helder, steunend en analytisch. In haar liefdevolle begeleiding schuwt zij de confrontatie niet. Hilde weet die voorwaarden te creëren waarin mensen ook de meer kwetsbaardere kanten kunnen exploreren. Door naast de bewuste ook de onbewuste dynamieken en patronen aan het licht te brengen ontstaan er nieuwe inzichten en perspectieven.Vanuit hier kunnen er keuzes gemaakt worden en nieuwe inzichten worden toegepast. Leren van dat wat het leven je aanreikt, dat is haar persoonlijke drijfveer en dat is ook wat zij te bieden heeft.

  Meer over Hilde lees je hier.

  Locatie: De la Reijstraat 2 in Arnhem en online

  Gertjan van Oldenborgh

  Gertjan is gefascineerd door bewuste en onbewuste processen in organisaties. Hij geeft in zijn rol als coach / consultant expliciet aandacht aan het impliciete: dat wat wel meedoet maar waar het niet vaak over gaat. Gertjan stelt de juiste vragen die je uitnodigen om tot de kern te komen. Ondernemers en jonge professionals die met hem werken typeren hem als zorgvuldig, confronterend en altijd op zoek naar de lichte toon in zijn begeleiding.

  Locatie: Slingerlaantje 8 in Dalfsen

  Ervaringen met coaching bij NieuweKaders

  Ik heb een aantal coaching sessies gehad van Hilde. Binnen een zeer prettige en veilige omgeving vond ik direct een klik met haar. Hilde is inlevend, brengt humor met zich mee en weet snel de vinger op het pijnpunt te leggen. Dit doet ze vooral op een zeer prettige en reflecterende wijze naar jezelf toe. Ze heeft mij onder andere in vrij korte tijd laten inzien en ervaren om aandacht en energie te steken in de zaken die je zelf kunt veranderen en waar je zelf invloed op hebt. Op deze wijze ben ik dichter bij mijzelf gekomen in zowel werk als privé. Hilde heeft een bijzondere en zeer prettige persoonlijkheid!

  Coach Hilde van PoeijerClient: Bas Scholten, Manager Bedrijfsvoering, onderwijs HBO

  Gertjan weet een goede sfeer neer te zetten waar je op je gemak bent en plezier beleeft. Gertjan is sterk in zijn observatie, weet snel de vraag achter de vraag naar boven te halen waardoor de essentie snel zichtbaar wordt. Mede hierdoor is Gertjan in staat een effectieve systeemopstelling te laten ontvouwen waar ik erg veel aan heb gehad.

  Coach: Gertjan van OldenborghClient: Lotte Jongbloed, Eigenaar Landgoed Lankheden

  Marcel kan strategisch met je meedenken zonder het in alles met je eens te zijn. Hij maakt zaken helder die onsamenhangend lijken te zijn. Hij is in staat gebleken een grote groep muziekdocenten binnen enkele maanden te inspireren en te coachen tot ondernemerschap.

  Marcel de GroenClient: Otto Berg, Directeur Cultureel Centrum

  Marcel heeft mij geweldig verder geholpen. Zijn energieke en betrokken manier van begeleiden heb ik als uiterst prettig ervaren. Ook heb ik hem op een aangename manier als streng ervaren. Hij durft te confronteren en geeft altijd uitdagend huiswerk mee. Daardoor heb ik echt stappen kunnen maken. Ook durft hij het niet altijd te weten, wat ruimte geeft om gebieden te verkennen die ik anders niet zo snel zou verkennen. Twee basisvragen die Marcel geweldig goed uitdiept zijn: Wat kom ik eigenlijk brengen? En voor wie ben ik er? Met name het leren denken en luisteren in termen van wat er bij een potentiële klant speelt, heeft mij enorm geholpen. Van daaruit worden vervolgens alle praktische zaken goed behandeld. Bovenal heeft Marcel mij twee uiterst waardevolle en minder tastbare zaken meegegeven: Ik snap veel beter wat mijn waarde is en durf dat ook uit te dragen. En ik heb meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer. Marcel, heel hartelijk bedankt!

  Coach Marcel de GroenClient: Wouter Blanquire

  Een van de belangrijkste dingen die direct naar boven komen is dat ik tijdens de gesprekken met Hilde “stilgezet” werd: wat is er NU aan de hand? Zij hielp me ordening in de chaos van gedachten en gevoelens te brengen. Wat heeft prioriteit? Deels was het voor mij belangrijk om alles wat rondom een life event samenhing te kunnen vertellen. Dus een luisterend oor, af en toe een vraag. Voelde als verwerking. En daarmee dit hoofdstuk min of meer afsluiten. Een ander belangrijk item was: hoe neem ik beslissingen? Welke waarden liggen daaraan ten grondslag? Erachter komen hoeveel ik moet van mezelf en hoe weinig ik stilsta bij wat ik wil. De coaching heeft ertoe geleid dat ik stappen heb genomen om uit te zoeken of ander werk bij me past.

  Coach: Hilde van PoeijerVerpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

  In bepaalde zakelijke settings en gesprekken kon ik niet het optimale uit mezelf halen of niet altijd de rust in een gesprek bewaren. Zelf kon ik mijn vinger niet op de zere plek leggen, maar na 10 sessies met Gertjan ben ik veel over mezelf te weten gekomen. Daardoor herken ik eerder mijn eigen valkuilen, weet ik waar ze vandaan komen en kan ik beter met bepaalde situaties omgaan en heb ik meer rust in specifieke gesprekken.

  Coach Gertjan OldenborghClient: Sander Kramer, accountant AA RV

  Fijne coach om mee samen te werken. Eerst 7 jaar geleden via IkStartSmart en jaren daarna voor het opzetten van DOT. Opzetten van mijn bedrijfsplan tot sparren over groei, personeel etc. Heb door de coaching sessies met Marcel meer zakelijk inzicht gekregen en soms ook een duwtje in de goede richting. Vakkundig, proffesioneel en een heel prettig mens. En een goede coach maakt je alleen maar een betere ondernemer en geeft je een frisse kijk. Ik zal Marcel zeker aanbevelen.

  Coach Marcel de GroenClient: Jolanda Lagerweij, Kapsalon Dot

  Hilde helpt jezelf goed in de spiegel kijken. Daardoor komen ontwikkelpunten goed in beeld, maar zeker ook de kwaliteiten. Confronteren met compassie is een goede samenvatting.

  Coach Hilde van PoeijerWilma van Velden, Rector VO-school

  Marcel is een fantastische coach, inlevend, meedenkend en je komt altijd met een goed gevoel en bruikbare handvatten een gesprek uit! Hij stelt de juiste vragen, laat je goed nadenken over je eigen processen en stimuleert je om verder te kijken dan je eigen kaders. Hij heeft heel veel kennis en ervaring in de culturele sector, wat voor mij erg waardevol is tijdens onze sessies. Naast de serieuze kant tijdens onze gesprekken, kan ik ook gewoon enorm met hem lachen. Kortom: een aanrader!

  Coach Marcel de GroenMarcella Conceicao Lima

  Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer verder. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

  Coach: Hilde van PoeijerVerpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

  Gertjan is een integer persoon met wie je gemakkelijk een vertrouwensband opbouwt. Iedere keer als ik met hem een gesprek heb gehad en hij mij als het ware een spiegel heeft voorgehouden, kan ik er weer tegenaan. Alsof je gedachten weer geordent zijn

  Coach: Gertjan van OldenborghRick Roodhart, ondernemer bij Bruizz

  Gertjan weet een goede sfeer neer te zetten waarbinnen hij vasthoudend op zoek gaat naar onderliggende belemmeringen.
  Een pitbull met zachte tanden: hij doet je geen pijn, maar laat ook niet los. Uiteindelijk dwing je hierdoor jezelf om je eigen weerstand of angst zuiver onder ogen te zien. Daarna de keuze aan jezelf: 'wat ga je daarmee doen?'

  Coach Gertjan van OdenborghHarm Balk

  Geïnteresseerd in coaching?

  Neem contact op voor een gratis online oriëntatiegesprek (30 min).

  Aanmelden