Coaching

Persoonlijke coaching van Marcel en Hilde

Onderzoeken of dit iets voor jou is?

Vraag een gratis coachsessie aan

Coaching

Jouw werk en leven blijft altijd in beweging en dat levert voortdurende nieuwe vragen en uitdagingen op.
Soms leveren deze ontwikkelingen spanningen op of loop je ergens in vast. Je begeeft je bijvoorbeeld in een hele nieuwe situatie, datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken of je stapt bij herhaling in dezelfde valkuilen. Je hebt het gevoel dat je eigen kwaliteiten niet helemaal tot ontplooiing komen. Of je zou graag een nieuwe stap zetten in je loopbaan of leven.

Stel dat je meer inzicht hebt en je bewust bent van wat je allemaal ervaart en voelt. Dat je beter begrijpt waarom je bepaalde gedachten en gevoelens hebt en waarom je in situaties op een bepaalde manier gedraagt. Stel dat je weet waar je vandaan komt, helder kunt voelen waar je naar toe wilt en dat je hierin zelf stappen kunt zetten. Dat je meer focus hebt en je krachtig en vrij voelt om dat te doen wat je echt wilt.

Onze coaching helpt je om stappen verder te komen. Dit doen we door samen te onderzoeken hoe ‘het’ precies zit bij jou als persoon, in je rol en in het systeem waarin je werkt of je je begeeft. We helpen je om er zonder oordeel naar te kijken, niet functionele patronen te begrijpen en de keuzevrijheid te vergroten om iets anders te doen. Kortom: Met de kennis van het verleden de kracht vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

Ervaringen over coaching met Hilde

Ik heb een aantal coaching sessies gehad van Hilde. Binnen een zeer prettige en veilige omgeving vond ik direct een klik met haar. Hilde is inlevend, brengt humor met zich mee en weet snel de vinger op het pijnpunt te leggen. Dit doet ze vooral op een zeer prettige en reflecterende wijze naar jezelf toe. Ze heeft mij onder andere in vrij korte tijd laten inzien en ervaren om aandacht en energie te steken in de zaken die je zelf kunt veranderen en waar je zelf invloed op hebt. Op deze wijze ben ik dichter bij mijzelf gekomen in zowel werk als privé. Hilde heeft een bijzondere en zeer prettige persoonlijkheid!

Manager Bedrijfsvoering, onderwijs HBO

Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer VERDER. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

Verpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

Hilde helpt jezelf goed in de spiegel kijken. Daardoor komen ontwikkelpunten goed in beeld, maar zeker ook de kwaliteiten. Confronteren met compassie is een goede samenvatting.

Rector VO-school

Ik ben bij Hilde terecht gekomen om haar ondersteuning te vragen bij het rouwproces n.a.v. het overlijden van mijn vrouw. De eerste periode was dat vooral gericht om in mentale zin op de been te blijven, de periode daarna om het leven met vallen en opstaan weer wat op te pakken. Ik vond het bijzonder en zeer waardevol om samen met haar dit pad te bewandelen. Het pad wat altijd door zal gaan want rouw verwerk je niet, ‘je werkt ermee’ en zal altijd een deel uitmaken van mijn leven. Dank voor je steun Hilde, je luisterend oor, rake en behulpzame feedback en liefde! Je hebt me echt verder gebracht en daar ben ik je enorm dankbaar voor!

Weduwnaar, rouwbegeleiding

Ervaringen over coaching met Marcel

Marcel heeft mij geweldig verder geholpen. Zijn energieke en betrokken manier van begeleiden heb ik als uiterst prettig ervaren. Ook heb ik hem op een aangename manier als streng ervaren. Hij durft te confronteren en geeft altijd uitdagend huiswerk mee. Daardoor heb ik echt stappen kunnen maken. Ook durft hij het niet altijd te weten, wat ruimte geeft om gebieden te verkennen die ik anders niet zo snel zou verkennen. Twee basisvragen die Marcel geweldig goed uitdiept zijn: Wat kom ik eigenlijk brengen? En voor wie ben ik er? Met name het leren denken en luisteren in termen van wat er bij een potentiële klant speelt, heeft mij enorm geholpen. Van daaruit worden vervolgens alle praktische zaken goed behandeld. Bovenal heeft Marcel mij twee uiterst waardevolle en minder tastbare zaken meegegeven: Ik snap veel beter wat mijn waarde is en durf dat ook uit te dragen. En ik heb meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer. Marcel, heel hartelijk bedankt!

Wouter Blancquire

Marcel is een fantastische coach, inlevend, meedenkend en je komt altijd met een goed gevoel en bruikbare handvatten een gesprek uit! Hij stelt de juiste vragen, laat je goed nadenken over je eigen processen en stimuleert je om verder te kijken dan je eigen kaders. Hij heeft heel veel kennis en ervaring in de culturele sector, wat voor mij erg waardevol is tijdens onze sessies. Naast de serieuze kant tijdens onze gesprekken, kan ik ook gewoon enorm met hem lachen. Kortom: een aanrader!

Marcella Conceicao Lima

Fijne coach om mee samen te werken. Eerst 7 jaar geleden via IkStartSmart en jaren daarna voor het opzetten van DOT. Opzetten van mijn bedrijfsplan tot sparren over groei, personeel etc. Heb door de coaching sessies met Marcel meer zakelijk inzicht gekregen en soms ook een duwtje in de goede richting. Vakkundig, proffesioneel en een heel prettig mens. En een goede coach maakt je alleen maar een betere ondernemer en geeft je een frisse kijk. Ik zal Marcel zeker aanbevelen.

Jolanda Lagerweij / kapsalon DOT

Marcel kan strategisch met je meedenken zonder het in alles met je eens te zijn. Hij maakt zaken helder die onsamenhangend lijken te zijn. Hij is in staat gebleken een grote groep muziekdocenten binnen enkele maanden te inspireren en te coachen tot ondernemerschap.

Otto Berg, Directeur cultureel centrum

Geïnteresseerd in coaching?

Neem contact op voor een gratis coachsessie (30 min).

Aanmelden