Identiteit Leiderschap Verantwoordelijkheid

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik als leider

De leider staat onder druk: wie wil nog volger zijn? Leiders krijgen veel projecties en hen wordt van alles verweten, zoals niet goed te hebben nagedacht, domme besluiten te nemen en niet te luisteren naar medewerkers. Kritiek komt uit onverwachte hoek. Iedereen weet het beter.

Hoe zou het zijn als je projecties kan verdragen en aan medewerkers of collega’s kan teruggeven op zo’n manier dat eenieder zijn eigen verantwoordelijkheid kan en gaat nemen? Hoe zou het zijn als je met het nemen van verantwoordelijkheid in contact kan blijven met medewerkers en je omgeving. Als je afstand kan houden en toch jezelf kan zijn.

Tijdens ons driedaagse programma kom jij (of het team) tot onomkeerbare inzichten over de dynamieken en de interacties tussen volgers en leiders. Verantwoordelijkheid krijgt nieuwe betekenis. Je leert persoonlijke en roldynamieken onderscheiden en snapt daardoor beter wat de oorzaak en betekenis is van onbegrip, spanning of conflicten. Je begrijpt waardoor er taakvermijding ontstaat en wat je er aan kunt doen.

Resultaat: verbeterde samenwerking, betere werkresultaten, meer balans.

Dit programma is zowel in-company als via open inschrijving te volgen.

Data: 25, 26 en 27 april 2021 (early bird korting 95,- tot 1 januari 2021)
Plaats: Akoesticum, Ede
Kosten: € 1.895,-, exclusief BTW, inclusief 2 overnachtingen, maaltijden, koffie, thee

Direct aanmelden


Ik geef me op:

Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

Ons aanbod

Identiteit Werk Relevantie

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik.
Meer informatie

Identiteit Transitie Veerkracht

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik in tijden van crisis.
Meer informatie

Social Experience Matrix

Wat ervaren wij, wat horen we, wat betekent dit.
Meer informatie