Identiteit Transitie Veerkracht

Stel je eens voor dat je vanuit een stevige en flexibele basis leiderschap neemt en stappen zet.

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik in tijden van crisis

Ben je als ondernemer gewend aan te pakken en voorwaarts te gaan, maar wordt je nu geconfronteerd met een realiteit met onzekerheden? Vind je dat je opnieuw richting moet bepalen en zoek je naar manieren waarop jij daarin leiderschap kan nemen en keuzes kunt maken?

Stel je eens voor dat je basis zo stevig is dat je kunt bewegen naar een nieuwe realiteit? Dat je weet hoe je nu van betekenis bent voor de wereld? Hoe zou het zijn om juist tijdens deze veranderingen veerkracht te ervaren en perspectief te zien? Stappen durven zetten, mensen aan je binden, maar ook koers kunnen aanpassen. Vertrouwen hebben en verder gaan zonder roekeloos te zijn.

Tijdens ons driedaagse programma kom je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag. In verschillende groepen en onder ervaren begeleiding van senior trainers, ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, reflecteren en experimenteren.

Resultaat: verstevigd leiderschap en gezag, herdefiniëring van zakelijke identiteit vol perspectieven. Veerkracht en energie.

Programma

Dag 1: 9:00 – 20:50 uur
– Waarom ben ik hier, welke realiteit brengt mij hier?
– Wat is mijn afweer?
– Welke rollen neem ik hier?
– Waar moet ik afscheid van nemen?
Dag 2: 8:00- 20:35 uur
– Hoe zie ik nu mijn realiteit?
– Waar beweeg ik naar toe?
– Waar moet ik afscheid van nemen?
– Welke patronen herken ik?
– Welke rol(len) wil ik nemen en loslaten?
Dag 3: 8:00- 20:35 uur
– Wat staat mij nu te doen?
– Hoe neem ik hierin leiderschap en gezag.
– Wat heb ik hiervoor nodig?

De grondslag voor het programma ligt in het systeem-psychodynamische werk en de psychodrama. De kern van het programma draait om het opdoen van ervaringen, de reflectie op die ervaringen, het betekenis geven aan wat je doet en de actie die hieruit voortkomt. Je werkt in vier wisselend samengestelde groepen met veel mogelijkheid tot leren in interactie en dynamiek met anderen. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Praktische informatie

Programma afgerond
Locatie: Akoesticum, Ede
Kosten: € 1.495,- exclusief BTW, inclusief 2 overnachtingen, maaltijden, koffie en thee
Conform RIVM – richtlijnen

Voor deelnemers werkzaam in de culturele sector check ook deze subsidiemogelijkheden.

De 24 plaatsen voor Arnhemse ondernemers (€ 495,- exclusief BTW, dankzij een subsidie van de Stichting Ondernemers Fonds Arnhem) zijn vergeven. Heb je interesse, stuur ons dan een bericht. We plaatsen je dan op de wachtlijst.

Direct aanmelden


  Ik geef me op:

  Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

  Ervaringen van deelnemers

  Het heeft er volledig voor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in het vraagstuk waar ik al langer mee worstel, zonder dat ik dit in de gaten had.

  Eigenaar bemiddelingsbureau voor de zorg

  Ik heb stappen genomen in mijn eigen stevigheid en voel meer breedte in wat ik kan en zou willen.

  Trainingsacteur en theaterdocent

  Mij is duidelijk geworden wat mijn demonen zijn en wanneer ze komen. Dit heeft alles te maken met mij als ondernemer. Ik kan door!

  Multidisciplinair creative

  Ik heb ervaren waar mijn kracht ligt en heb deze leren en durven te omarmen.

  Grafisch vormgever

  Als je als ondernemer bereidt bent iets te veranderen, dan is mijn advies: stap in de achtbaan en ervaar de rit.

  Eigenaar cultureel projectbureau

  Het was een intensieve en bevrijdende ervaring, die mij veel gegeven heeft. Ik voel mij weer mezelf en kan helder vooruit kijken. Ik heb nieuwe doelen gevonden.

  Grafisch vormgever, evenementorganisator

  Dit is een programma die wèl voor langere termijn effect op je heeft door de impact die het heeft. Het programma liet mij binnen een uur op eigen benen staan. Het leert jezelf iets te leren.

  Theaterdocent, projectleider, cultuurcoach

  Door de opzet van het programma heb ik meer inzicht gekregen in wat mij te doen staat op succesvol te blijven ondernemen.

  Partner van een bureau voor organisatie – en teamontwikkeling

  Het heeft me absoluut inzicht gegeven in wat ik te doen heb.

  Coach, trainer

  Ons aanbod

  Identiteit Werk Relevantie

  Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik.
  Driedaags residentieel programma
  Meer informatie

  Identiteit Transitie Veerkracht

  Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik in tijden van crisis.
  Driedaags residentieel programma
  Meer informatie

  Identiteit Leiderschap Verantwoordelijkheid

  Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik voor leiders.
  Driedaags residentieel programma
  Meer informatie

  Social Experience Matrix

  Wat ervaren wij, wat horen we, wat betekent dit.
  Kort programma van 2 1/2 uur voor teams en bedrijven
  Meer informatie

  Verdiepingsprogramma’s

  Verdiepingsprogramma voor oud-deelnemers:
  1. Leergroep en/of
  2. coaching
  Meer informatie

  Evenementen

  Wie ben ik, wie ben jij, wie zijn wij?
  Middagprogramma voor oud-deelnemers en geïnteresseerden
  Meer informatie

  Geïnteresseerd in dit programma?

  Neem contact op voor een gratis coachsessie (30 min).

  Aanmelden