Identiteit Werk Relevantie

Hoe zou het zijn als jij je vrij voelt in wie je bent, doet wat bij je past en weet waar je aan bijdraagt?

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik

Je zoekt naar meer betekenis in je werk, je denkt aan een carrièreswitch en wenst meer werkgeluk. Je komt niet voluit tot je recht in je rol. Je ontdekt dat belemmeringen zich herhalen.

Stel je voor dat je je innerlijke stem kunt laten horen en dat je in plaats van overleeft…lééft. Dat je kunt staan voor wat je vindt in kleine én grote groepen. Je vrij voelen in wie je bent door te doen wat bij je past en te weten waar je aan bijdraagt kan waarheid worden.

Tijdens onze driedaagse training kom je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag, zowel bewust als onbewust. In verschillende groepen en onder begeleiding van senior trainers ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, te reflecteren en te experimenteren. Resultaat: je komt tot onomkeerbare inzichten en gedrag en rollen; het gebied waarin je jezelf voor de gek hield wordt kleiner.

Data: 8, 9, 10 oktober 2020
Data: 24, 25 en 26 februari 2021 (early bird korting 95,- tot 1 november 2020)
Plaats: Akoesticum, Ede
Kosten: € 1.495,-, exclusief BTW, inclusief 2 overnachtingen, maaltijden, koffie, thee
Conform RIVM – richtlijnen

Direct aanmelden


Ik geef me op:

Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

Ons aanbod

Identiteit Werk Relevantie

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik.
Meer informatie

Identiteit Transitie Veerkracht

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik in tijden van crisis.
Meer informatie

Identiteit Leiderschap Verantwoordelijkheid

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik als leider.
Meer informatie