Skip to main content

Identiteit Werk Relevantie

Hoe zou het zijn als jij je vrij voelt in wie je bent, doet wat bij je past en weet waaraan je bijdraagt?

 • Drie dagen
 • Onderzoeken, ervaren, reflecteren, experimenteren
 • Onomkeerbare inzichten over je gedrag en rollen in werk

Onderzoeken of dit iets voor jou is?

Vraag een gratis coachsessie aan

Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik

Je zoekt naar meer betekenis in je werk. Je wenst meer werkgeluk en denkt bijvoorbeeld aan een carrièreswitch. Je komt niet voluit tot je recht in je rol en je ontdekt dat belemmeringen zich herhalen.

Stel je voor dat je je innerlijke stem kunt laten horen en dat je in plaats van overleeft…lééft. Dat je kunt staan voor wat je vindt in kleine én grote groepen. Je vrij voelen in wie je bent door te doen wat bij je past en te weten waar je aan bijdraagt kan waarheid worden.

Tijdens ons driedaags programma kom je tot onomkeerbare inzichten in patronen en gedrag, zowel bewust als onbewust. In verschillende groepen en onder begeleiding van senior trainers ga je aan de slag in een spannend, maar ook veilig programma door te ervaren, te reflecteren en te experimenteren.

Resultaat: je komt tot onomkeerbare inzichten en gedrag en rollen; het gebied waarin je jezelf voor de gek hield wordt kleiner.

Programma

Dag 1: 9:00 – 20:50 uur
– Waarom ben ik hier, welke realiteit brengt mij hier?
– Wat is mijn afweer?
– Welke rollen neem ik hier?
– Waar moet ik afscheid van nemen?
Dag 2: 8:00- 20:35 uur
– Hoe zie ik nu mijn realiteit?
– Waar beweeg ik naar toe?
– Welke patronen herken ik?
– Welke rol(len) wil ik nemen en loslaten?
Dag 3: 8:00- 17:00 uur + borrel tot 18:00 uur
– Wat staat mij nu te doen?
– Hoe neem ik hierin leiderschap en gezag.
– Wat heb ik hiervoor nodig?

De grondslag voor het programma ligt in het systeem-psychodynamische werk en de psychodrama. De kern van het programma draait om het opdoen van ervaringen, de reflectie op die ervaringen, het betekenis geven aan wat je doet en de actie die hieruit voortkomt. Je werkt in vier wisselend samengestelde groepen met veel mogelijkheid tot leren in interactie en dynamiek met anderen. Meer over onze werkwijze lees je hier.

Praktische informatie

Data: 6, 7, 8 maart 2024: Deze editie is geannuleerd.
Locatie: Akoesticum, Ede
Kosten: € 1.995,-  excl. 21% btw, inclusief 2 overnachtingen, maaltijden, koffie, thee.

Vooraf vindt er een telefonisch intake plaats en achteraf een telefonisch nagesprek

Kortingen
Inschrijvingen tot en met 23 januari krijgen een early bird korting a € 195,-.
Vanaf 2 personen bieden wij een groepskorting a € 95,- per persoon. Combinatie early bird + groepskorting is mogelijk.
Voor deelnemers werkzaam in de culturele sector check ook: deze subsidiemogelijkheden.

Direct aanmelden


  Ik geef me op:

  Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

  Ervaringen van deelnemers

  Het is een intensieve training is, die je op een positieve - maar niet altijd gemakkelijke - manier terugwerpt op jezelf. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag en de rollen die je aanneemt. Je krijgt de ruimte om op zoek te gaan naar wat je echt uit je werkende leven wilt halen en je kunt oefenen met hoe je daarin je 'nieuwe' rol kunt pakken. De training heeft me meer zicht gegeven op mijn achterliggende vraag dan op mijn oorspronkelijke vraag, heel waardevol. Het heeft ook meer losgemaakt dan ik had verwacht. En op een dieper niveau dan ik had verwacht.

  Eigenaar communicatiebureau

  Het heeft een positief effect gehad. Ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen en het heeft werktechnisch van alles in beweging gebracht. Iedereen die op zoek is naar meer zingeving en plezier op het werk kan deze training volgen. Ook als je dichterbij je eigen gevoel wilt komen en meer zicht wilt krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet komt in de training aan bod.

  GZ Psycholoog

  Nog nooit heb ik in een driedaagse training zo veel betekenisvolle leerervaringen opgedaan. Door als trainers nadrukkelijk op afstand te blijven hebben jullie mij extra gemotiveerd in het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief voor mijn eigen leerproces. Door de variatie in de gespreksvormen en oefeningen kon ik op verschillende manieren vormgeven aan mijn eigen leertraject en ontwikkeling. Ook ben ik blij met de medecursisten die bereid waren als oefenmateriaal voor mij te dienen en met de feedback en suggesties die ik van hen en de trainers heb gekregen.

  Beleidsadviseur HRM provincie Flevoland

  De training IWR en de opzet daarvan heeft mij goed geholpen om mijn vraagstukken helder te krijgen en scherper te formuleren. Tijdens de drie dagen is er steeds weer ruimte geboden om te reflecteren waar je staat, of je vragen nog actueel zijn en om deze vragen wederom scherper te krijgen.

  P&O-adviseur HRM, Artez, Hogeschool voor de Kunsten

  De training heeft niet alleen een antwoord gegeven op mijn leervragen, maar zorgde ook voor nieuwe vragen waarmee ik concreet en geïnspireerd aan de slag ga. Door de inzet van diverse werkvormen lukt het mij om meer bij het onbewuste gedrag te komen. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. De training (en de ervaren trainers) maken de verwachtingen zeker waar. De training biedt voldoende ruimte om met je individuele leervragen aan de slag te gaan, binnen de context van de groep.

  Teamchef politiedienstcentrum

  Wanneer je behoefte hebt om in een veilige context en met mooie oefeningen jezelf beter te leren kennen, essentiële vraagstukken wilt beantwoorden over wie je bent en hoe je je verhoudt tot anderen, op basis waarvan je keuzes maakt, hoe je in jouw werk staat of wilt staan dan beveel ik deze training zeer aan.

  Ik heb de training als heel zinvol en waardevol ervaren. Ik heb in de drie dagen uitgeprobeerd, gespiegeld en ik heb veel reflectie ervaren. Voor mij was het zeer waardevol om de reflectie zelf te ervaren en niet ‘voorgeschoteld’ te krijgen. Ik heb meerdere momenten gehad dat er bij mij ‘kwartjes vielen’, soms direct, maar ook momenten later, de ochtend erna of een paar dagen later.

  Teamchef Politie Eenheid Oost

  Je leert jezelf beter kennen en kunt daardoor ook betere gebalanceerde keuzes maken. Het heeft me nadrukkelijk tot nadenken gezet wat echt belangrijk is in het leven; op een prettige manier confronterend. Ik weet waaraan ik moet werken maar ook wat ik moet accepteren dat ik niet op korte termijn kan veranderen.

  Operational Risk Manager, ABN AMRO bank

  Ik heb een enorme waardering voor hoe jullie de cursus hebben opgebouwd en aangepakt en ook hoe jullie je rol hebben aangenomen en volgehouden.

  Zangeres

  Ik had het programma gekozen om helderheid omtrent mijn eigen werkidentiteit en bijbehorende gedragsrollen te krijgen. De algehele opzet van de training en met name de basissetting en verschillende werkvormen hebben niet alleen dat voor mij helder gemaakt, de bewustwording is ook verankerd en heeft geleid tot algehele acceptatie wie ik ben en hoe ik het doe. De wonderlijke doorwerking ervan blijkt me niet alleen te versterken in werksituaties.

  Financiële medewerker/systeemdenker, Sovon

  Geïnteresseerd in dit programma?

  Neem contact op voor een gratis coachsessie (30 min).

  Aanmelden