Skip to main content

NieuweKaders Re-unie

Zullen we elkaar verdiepend ontmoeten?

 • Middagprogramma 14:30-18:00 uur
 • Inspiratie en interactie
 • Nieuwe leerervaringen, nieuwe ontmoetingen
Meld je hier aan

Bijeenkomst voor het NieuweKaders Netwerk

Met NieuweKaders bieden wij een plek waar je nieuwe ontdekkingen kunt doen over jezelf, de rollen die je neemt en over de systemen en contexten waarin je werkt en leeft. Dat doen we in onze meerdaagse programma’s, coachtrajecten en in programma’s op maat voor teams en organisaties. We halen veel plezier en betekenis uit het werken met jou en alle mensen die we hierin ontmoeten. We blijven daarom graag in contact en verbinding, ook als we even niet met elkaar werken.

Afgelopen september hebben we daarom onze eerste NieuweKaders Re-unie georganiseerd voor ons netwerk. We hebben het ervaren als een ontzettend mooie bijeenkomst, die ons heeft aangezet om hier een tweejaarlijkse traditie van te maken. We organiseren een NieuweKaders Re-unie op iedere eerste vrijdag van februari en op iedere laatste vrijdag van september. Passend bij NieuweKaders zal dit een verdiepende ontmoeting zijn met inspiratie en interactie.

De aankomend Re-unie vindt plaats op 2 februari 2024 in Museum More. Het thema is ‘The other place’, genoemd naar een van de tentoonstellingen in Museum More. Wij denken dat er in onze wereld, waar al zo veel geordend en geregeld is, behoefte is aan niet ingevulde plekken om te ontdekken. NieuweKaders biedt met deze bijeenkomst een ‘other place’ voor jou om in interactie met anderen dit thema en een eigen werkvraag te onderzoeken. We hopen dat je je hierdoor aangetrokken voelt en dat we je op 2 februari mogen ontmoeten.

Programma
14:30 – 15:00 uur  Inloop
15:00 – 15:30 uur  Plenaire opening
15:30 – 16:15 uur  Museum: Art Based Learning
16:15 – 17:00 uur  Reflectie en afsluiting
17:00 – 18:00 uur  Borrel

Praktische informatie
– Het programma vindt plaats in Museum More (hoofdstraat 28, Gorssel) en begingt om 14:30 en eindigt om 18 uur.
– De kosten voor deelname zijn € 75,-
– Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hier.
– Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar die op volgorde van aanmelding worden vergeven.

Direct aanmelden


  Ik geef me op:

  Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

  Ervaringen van deelnemers

  Het is een intensieve training is, die je op een positieve - maar niet altijd gemakkelijke - manier terugwerpt op jezelf. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag en de rollen die je aanneemt. Je krijgt de ruimte om op zoek te gaan naar wat je echt uit je werkende leven wilt halen en je kunt oefenen met hoe je daarin je 'nieuwe' rol kunt pakken. De training heeft me meer zicht gegeven op mijn achterliggende vraag dan op mijn oorspronkelijke vraag, heel waardevol. Het heeft ook meer losgemaakt dan ik had verwacht. En op een dieper niveau dan ik had verwacht.

  Eigenaar communicatiebureau

  Het heeft een positief effect gehad. Ik ben dichter bij mijn gevoel gekomen en het heeft werktechnisch van alles in beweging gebracht. Iedereen die op zoek is naar meer zingeving en plezier op het werk kan deze training volgen. Ook als je dichterbij je eigen gevoel wilt komen en meer zicht wilt krijgen waarom je de dingen doet zoals je ze doet komt in de training aan bod.

  GZ Psycholoog

  Nog nooit heb ik in een driedaagse training zo veel betekenisvolle leerervaringen opgedaan. Door als trainers nadrukkelijk op afstand te blijven hebben jullie mij extra gemotiveerd in het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief voor mijn eigen leerproces. Door de variatie in de gespreksvormen en oefeningen kon ik op verschillende manieren vormgeven aan mijn eigen leertraject en ontwikkeling. Ook ben ik blij met de medecursisten die bereid waren als oefenmateriaal voor mij te dienen en met de feedback en suggesties die ik van hen en de trainers heb gekregen.

  Beleidsadviseur HRM provincie Flevoland

  De training IWR en de opzet daarvan heeft mij goed geholpen om mijn vraagstukken helder te krijgen en scherper te formuleren. Tijdens de drie dagen is er steeds weer ruimte geboden om te reflecteren waar je staat, of je vragen nog actueel zijn en om deze vragen wederom scherper te krijgen.

  P&O-adviseur HRM, Artez, Hogeschool voor de Kunsten

  De training heeft niet alleen een antwoord gegeven op mijn leervragen, maar zorgde ook voor nieuwe vragen waarmee ik concreet en geïnspireerd aan de slag ga. Door de inzet van diverse werkvormen lukt het mij om meer bij het onbewuste gedrag te komen. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. De training (en de ervaren trainers) maken de verwachtingen zeker waar. De training biedt voldoende ruimte om met je individuele leervragen aan de slag te gaan, binnen de context van de groep.

  Teamchef politiedienstcentrum

  Wanneer je behoefte hebt om in een veilige context en met mooie oefeningen jezelf beter te leren kennen, essentiële vraagstukken wilt beantwoorden over wie je bent en hoe je je verhoudt tot anderen, op basis waarvan je keuzes maakt, hoe je in jouw werk staat of wilt staan dan beveel ik deze training zeer aan.

  Ik heb de training als heel zinvol en waardevol ervaren. Ik heb in de drie dagen uitgeprobeerd, gespiegeld en ik heb veel reflectie ervaren. Voor mij was het zeer waardevol om de reflectie zelf te ervaren en niet ‘voorgeschoteld’ te krijgen. Ik heb meerdere momenten gehad dat er bij mij ‘kwartjes vielen’, soms direct, maar ook momenten later, de ochtend erna of een paar dagen later.

  Teamchef Politie Eenheid Oost

  Je leert jezelf beter kennen en kunt daardoor ook betere gebalanceerde keuzes maken. Het heeft me nadrukkelijk tot nadenken gezet wat echt belangrijk is in het leven; op een prettige manier confronterend. Ik weet waaraan ik moet werken maar ook wat ik moet accepteren dat ik niet op korte termijn kan veranderen.

  Operational Risk Manager, ABN AMRO bank

  Ik heb een enorme waardering voor hoe jullie de cursus hebben opgebouwd en aangepakt en ook hoe jullie je rol hebben aangenomen en volgehouden.

  Zangeres

  Ik had het programma gekozen om helderheid omtrent mijn eigen werkidentiteit en bijbehorende gedragsrollen te krijgen. De algehele opzet van de training en met name de basissetting en verschillende werkvormen hebben niet alleen dat voor mij helder gemaakt, de bewustwording is ook verankerd en heeft geleid tot algehele acceptatie wie ik ben en hoe ik het doe. De wonderlijke doorwerking ervan blijkt me niet alleen te versterken in werksituaties.

  Financiële medewerker/systeemdenker, Sovon

  Ons aanbod

  Identiteit Werk Relevantie

  Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik.
  Driedaags residentieel programma
  Meer informatie

  Identiteit Diversiteit Relevantie 

  Wat onderscheidt mij en hoe maakt me dat relevant?
  Driedaags residentieel programma
  Meer informatie

  Identiteit Leiderschap Verantwoordelijkheid

  Wie ben ik, wat doe ik, wat beteken ik voor leiders.
  Driedaags residentieel programma
  Meer informatie

  In teams en organisaties

  Wie zijn wij, wat doen wij, wat betekenen wij?
  Organisatieobservatie, meerdaags programma, consulting on-the-job
  Meer informatie

  Verdiepingsprogramma

  Verdiepingsprogramma voor oud-deelnemers:
  1. Leergroep en/of
  2. coaching
  Meer informatie

  Evenementen

  Wie ben ik, wie ben jij, wie zijn wij?
  Middagprogramma voor oud-deelnemers en geïnteresseerden
  Meer informatie