Skip to main content

Ons team

Echte vrijheid krijg je alleen door eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Marcel de Groen

Marcel heeft ruim 40 jaar ervaring in leidinggevende en begeleidende rollen in met name de culturele sector en het onderwijs. De laatste 15 jaar heeft hij succesvol als zelfstandig coach en consultant individuen, teams en organisaties ondersteund in het vinden, maken en nemen van hun rol in de maatschappij en het werk. Hij heeft veel startende ondernemers begeleid en als entrepreneur heeft hij innovatieve programma’s en nieuwe opleidingen ontwikkeld. Marcel onderscheidt zich in zijn werk door zijn persoonlijke, betrokken en directe aanpak. In zijn werk is hij analytisch en intuïtief, diepgaand en licht, rustig en scherp. Op vriendelijke wijze kan hij confronterende verbanden leggen. Hij doet dat op zo’n manier dat ook de moeilijke, wat minder gemakkelijke inzichten kunnen worden ontvangen en verwerkt. Aan de hand van concrete ervaringen en casuïstiek wordt er met (soms verborgen) gedachtes en gevoelens gewerkt als bron voor zelfonderzoek en groei. Meer over Marcel lees je hier.

Marcel is eigenaar, consultant en coach

Hilde van Poeijer

Hilde heeft 15 jaar advies en leiderschapsrollen vervuld bij de politie. Als zelfstandig ondernemer begeleidt zij de afgelopen 10 jaar als coach en consultant professionals, leiders, teams en organisaties bij ontwikkelvraagstukken in het werk. Hilde is gespecialiseerd in de begeleiding van transitie, rouw en verlies. Hilde is betrouwbaar, helder, steunend en analytisch en werkt met veel energie en bevlogenheid. In haar begeleiding biedt zij containment waardoor mensen zich veilig voelen om ook de kwetsbaardere kanten te exploreren. Hilde gelooft sterk in de kracht van leren. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vragen zijn voor haar relevant of het nu gaat om het nastreven van persoonlijke verlangens en betekenisgeving, een goede samenwerking, krachtiger leiderschap of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. Je komt verder door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu. Leren van dat wat het leven je aanreikt. Dat is haar persoonlijke drijfveer en dat is ook wat zij te bieden heeft. Meer over Hilde lees je hier.

Hilde is eigenaar, consultant, coach en rouwbegeleider.

Silke van Beekum

Silke heeft 20 jaar ervaring in het hoger onderwijs in verschillende rollen, namelijk als docent, studieadviseur en opleidingsdirecteur. De laatste 7 jaar werkt zij als zelfstandig opleider, adviseur en coach in het Hoger Onderwijs en begeleidt zij managementteams van verschillende organisaties. Silke begeleidt op een creatieve, doelgerichte en professionele manier de mensen waarmee ze werkt, waarbij zij verschillende perspectieven bespreekbaar maakt. Silke is getraind om te werken vanuit een systemisch en psychodynamisch denkkader: dit betekent dat zij naast de bewuste processen ook oog heeft voor de onbewuste processen die er kunnen spelen. Anderen zeggen over Silke: “Silke is een professional die een prettige combinatie van stevigheid en lichtheid met zich meebrengt, ze heeft humor en is naast alles wat ze te bieden heeft ook een prettig mens. Maar voorop staat: ‘als je Silke iets vraagt kan je erop vertrouwen dat het goed komt’.

Silke is consultant bij NieuweKaders

Gertjan van Oldenborgh

Gertjan is gefascineerd door bewuste en onbewuste processen in organisaties. Hij geeft in zijn rol als coach / consultant expliciet aandacht aan het impliciete: dat wat wel meedoet maar waar het niet vaak over gaat. Gertjan stelt de juiste vragen die je uitnodigen om tot de kern te komen. Ondernemers en jonge professionals die met hem werken typeren hem als zorgvuldig, confronterend en altijd op zoek naar de lichte toon in zijn begeleiding.

Gertjan is consultant bij NieuweKaders

Hilmer Thijs

In zijn werkzaamheden staan identiteit, communicatie en vormgeving centraal. Hilmer heeft 10 jaar ervaring als ontwerper en creative director met zijn bedrijf Hands, creative agency for meaningful brands. Daarnaast is hij 7 jaar werkzaam voor Innovate Festival (sinds 2020 creatief directeur). Ook ondersteunde hij de oprichting van diverse initiatieven zoals Startclub Arnhem en begeleidde hij gedurende 3 jaar de afstudeerders van de Master Fashion Strategy met hun portfolios. Hilmer kan goed luisteren, is analytisch en kan ideeën structureren. Ook heeft hij een sterk inlevingsvermogen en werkt hij graag met associaties en metaforen om op gevoelsniveau op één lijn te komen met zijn gesprekspartners Door beeld en woord te creëren kom je tot nieuwe inzichten over identiteit.

Hilmer is assistent-consultant en grafisch ontwerper bij NieuweKaders.

Sofie Cornelissen

Sofie is spontaan, analytisch, creatief en ontvankelijk. In haar werk als theaterdocent en trainer geeft zij graag uitdrukking aan ideeën op artistieke wijze en wil hiermee mensen en groepen waarmee zij werkt uitdagen hun aandacht te richten op het proces in plaats van het resultaat. Door de aandacht te richten op het proces ontdek je nieuw perspectief op hoe je je in de wereld beweegt, wat je voelt, vind en beleeft. In een wereld waar woord en weerwoord de boventoon kan voeren is het waardevol ruimte te nemen om te onderzoeken wat het non-verbale ons te vertellen heeft. Sofie moedigt je aan om je eigen ongemak te ervaren en te onderzoeken en daar betekenis aan te geven.

Sofie is assistent-consultant bij Nieuwe Kaders

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief