Ons team

Echte vrijheid krijg je alleen door eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Marcel de Groen

Marcel is aandachtig, scherp, empathisch, analytisch. Hij gebruikt diverse inspiratiebronnen en metaforen en herkent snel valkuilen en patronen. Hij ondersteunt je om “het monster” in de bek te kijken. Het monster dat ooit je vriend was, maar je nu niet meer helpt om vrij en autonoom stappen te zetten en jezelf met kracht in de wereld te presenteren. In het werk onderzoekt hij hoe “het” precies zit, bij individuen, in teams of in organisaties. Hij helpt de sluier van vastgelopen patronen op te lichten om precies en zonder oordeel te zien hoe de dynamiek verloopt, zodat er gekozen kan worden voor andere rollen en interacties. Hij richt zich op transformatie: om met de kennis van het verleden de kracht te vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

Marcel is eigenaar, consultant en coach

Hilde van Poeijer

Hilde is betrouwbaar, helder, steunend, analytisch. In haar werk als consultant en coach werkt zij met veel energie en bevlogenheid. Hilde gelooft erin dat bewustzijn van en reflectie op het eigen denken, voelen en handelen het leven en werk diepgang geven. Het maakt het mooier en waardevoller en helpt ons bij de lastige momenten die ook op ons pad komen. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vragen zijn voor haar relevant of het nu gaat om het nastreven van persoonlijke doelen, een goede en effectieve samenwerking, krachtiger leiderschap of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. Je komt volgens Hilde verder door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu.

Hilde is eigenaar, consultant en coach

Silke van Beekum

Silke begeleidt op een creatieve, doelgerichte en professionele manier de mensen waarmee ze werkt, waarbij zij verschillende perspectieven bespreekbaar maakt. Silke is getraind om te werken vanuit een systemisch en psychodynamisch denkkader: dit betekent dat zij naast de bewuste processen ook oog heeft voor de onbewuste processen die er kunnen spelen. Anderen zeggen over Silke: “Silke is een professional die een prettige combinatie van stevigheid en lichtheid met zich meebrengt, ze heeft humor en is naast alles wat ze te bieden heeft ook een prettig mens. Maar voorop staat: ‘als je Silke iets vraagt kan je erop vertrouwen dat het goed komt’.

Silke is consultant bij NieuweKaders

Gertjan van Oldenborgh

Gertjan is gefascineerd door bewuste en onbewuste processen in organisaties. Hij geeft in zijn rol als coach / consultant expliciet aandacht aan het impliciete: dat wat wel meedoet maar waar het niet vaak over gaat. Gertjan stelt de juiste vragen die je uitnodigen om tot de kern te komen. Ondernemers en jonge professionals die met hem werken typeren hem als zorgvuldig, confronterend en altijd op zoek naar de lichte toon in zijn begeleiding.

Gertjan is consultant bij NieuweKaders

Hilmer Thijs

Hilmer is creatief, kan goed luisteren en heeft een sterk inlevingsvermogen. Hilmer denkt graag groot én klein, en kijkt graag naar binnen van buiten en samen van binnen naar buiten. Hij stelt veel vragen maar kan ook door samen beeld of woord te creëren tot nieuwe inzichten komen. In zijn werk als ontwerper van visuele identiteiten en campagnes draait alles om communicatie van identiteiten. Het juist communiceren van waarden, intenties en gevoel. Hierbij gebruikt hij graag The Golden Circles van Simon Sinek: Waarom doe je wat je doet? Hoe doe je dat, en wat is dat dan? Hilmer is graag pragmatisch en voegt toe: Wanneer, met Wie en Waar ga je dat doen? En steeds is de vraag: wat zegt dat over wie jij bent of ‘wie’ jouw organisatie is?

Hilmer is assistent-consultant en grafisch ontwerper bij NieuweKaders.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief