Coaching

Trajecten van 6, 10, 15 of 20 gesprekken

Onderzoeken of dit iets voor jou is?

Vraag een gratis coachsessie aan

Coaching

Jouw werk en leven blijft altijd in beweging en dat levert voortdurend nieuwe vragen en uitdagingen op.Soms leveren deze ontwikkelingen spanningen op of loop je ergens in vast. Je begeeft je bijvoorbeeld in een nieuwe situatie en datgene wat je altijd deed lijkt ineens niet meer te werken of je stapt bij herhaling in dezelfde valkuilen. Je hebt het gevoel dat je eigen kwaliteiten niet helemaal tot ontplooiing komen. Of je zou graag een nieuwe stap zetten in je loopbaan of leven.

Stel dat je meer inzicht hebt en je bewust bent van wat je allemaal ervaart en voelt. Dat je beter begrijpt waarom je bepaalde gedachten en gevoelens hebt en waarom je in situaties op een bepaalde manier gedraagt. Stel dat je weet waar je vandaan komt, helder kunt voelen waar je naar toe wilt en dat je hierin zelf stappen kunt zetten. Dat je meer focus hebt en je krachtig en vrij voelt om dat te doen wat je echt wilt.

Onze coaching helpt je om stappen verder te komen. Dit doen we door samen te onderzoeken hoe ‘het’ precies zit bij jou als persoon, in je rol en in het systeem waarin je werkt of je je begeeft. We helpen je om er zonder oordeel naar te kijken, niet functionele patronen te begrijpen en de keuzevrijheid te vergroten om iets anders te doen. Kortom: Met de kennis van het verleden de kracht vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

Praktische informatie

Coaches:
Hilde van Poeijer
Marcel de Groen
Gertjan van Oldenborgh

Prijzen in 2022:
6 gesprekken € 900 / 10 gesprekken € 1500 / 15 gesprekken € 2250 / 20 gesprekken € 3000.
ZZP-ers, particulieren en oud-deelnemers aan onze meerdaagse programma’s betalen €750/ €1250/ € 1875 / 2500.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Prijzen in 2023:
6 gesprekken € 990 / 10 gesprekken € 1595 / 15 gesprekken € 2395 / 20 gesprekken 3195.
ZZP-ers, particulieren en oud-deelnemers aan onze meerdaagse programma’s betalen €825/ €1325/ € 1995/ €2650.
Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Aanmelden


  Ik geef me op:

  Houd mij op de hoogte van nieuw aanbod NieuweKaders

  Marcel de Groen

  Marcel ondersteund als coach professionals en leiders in het vinden, maken en nemen van hun rol in de maatschappij en het werk. Hij onderscheidt zich in zijn werk door zijn persoonlijke, betrokken en directe aanpak. In zijn werk is hij analytisch en intuïtief, diepgaand en licht, rustig en scherp. Op vriendelijke wijze legt hij confronterende verbanden. Hij doet dat op zo’n manier dat ook de moeilijke, wat minder gemakkelijke inzichten kunnen worden ontvangen en verwerkt. Aan de hand van concrete ervaringen en casuïstiek wordt er met (soms verborgen) gedachtes en gevoelens gewerkt als bron voor zelfonderzoek en groei.

  Locatie: De la Reijstraat 2 in Arnhem en online

  Hilde van Poeijer

  Hilde coacht professionals en leiders in ontwikkeling en verandering in het werk en is gespecialiseerd in de begeleiding van rouw en verlies. Mensen typeren Hilde als betrouwbaar, helder, steunend, analytisch. In haar liefdevolle en tegelijkertijd confronterende begeleiding voelen mensen zich veilig om de kwetsbaardere kanten diepgaand te exploreren. Hilde weet onbewuste processen en patronen aan het licht te brengen en verbanden te leggen waardoor er nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontstaan.  Leren van dat wat het leven je aanreikt. Dat is haar persoonlijke drijfveer en dat is ook wat zij te bieden heeft.

  Locatie: De la Reijstraat 2 in Arnhem, De Holthuizerdreef 1o in Huissen en online

  Ervaringen over coaching met Hilde

  Ik heb een aantal coaching sessies gehad van Hilde. Binnen een zeer prettige en veilige omgeving vond ik direct een klik met haar. Hilde is inlevend, brengt humor met zich mee en weet snel de vinger op het pijnpunt te leggen. Dit doet ze vooral op een zeer prettige en reflecterende wijze naar jezelf toe. Ze heeft mij onder andere in vrij korte tijd laten inzien en ervaren om aandacht en energie te steken in de zaken die je zelf kunt veranderen en waar je zelf invloed op hebt. Op deze wijze ben ik dichter bij mijzelf gekomen in zowel werk als privé. Hilde heeft een bijzondere en zeer prettige persoonlijkheid!

  Manager Bedrijfsvoering, onderwijs HBO

  Wat een geweldig mens en wat een wijsheid! Zij luistert, analyseert, vraagt, lacht en ontdekt waar de pijnpunten zitten. Een werkgerelateerd probleem waarvan een groot deel in mijzelf te vinden was. Ik heb er veel van geleerd, kan weer verder. Een super coach die dit op geheel eigen wijze doet zonder afstand.

  Verpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

  Hilde helpt jezelf goed in de spiegel kijken. Daardoor komen ontwikkelpunten goed in beeld, maar zeker ook de kwaliteiten. Confronteren met compassie is een goede samenvatting.

  Rector VO-school

  Op een informele manier heeft Hilde me weer op de rit geholpen. Hindernissen en belemmeringen zijn minder hoog geworden waardoor ze nu weer te overzien zijn. Hilde drukte op de juiste knoppen. Bedankt hiervoor!

  Medewerker Wijkteam

  Hilde is voor ons de aanjager geweest van een grote stap in ons team; door haar bewuste, behoedzame, zorgvuldige én effectieve aanpak hebben we een flinke ontwikkeling met elkaar doorgemaakt. Haar empathische en prettige persoonlijkheid in combinatie met haar deskundige en ook nuchtere persoonlijkheid maakte dat iedereen zich prettig voelde bij haar; een belangrijk ingrediënt voor succes!

  Manager MBO-onderwijs

  Hilde heeft mij een heleboel inzichten gegeven over hoe ik nieuwe paden zelf kan maken en kan bewandelen. Ze heeft mij gesteund in een hele moeilijke periode in mijn leven. Met haar hulp ben ik overeind blijven staan en heb ik geleerd regie te houden en te nemen in mijn eigen leven. Ik kan nu verder.

  Zorgcoördinator VMBO

  Een van de belangrijkste dingen die direct naar boven komen is dat ik tijdens de gesprekken met Hilde “stilgezet” werd: wat is er NU aan de hand? Zij hielp me ordening in de chaos van gedachten en gevoelens te brengen. Wat heeft prioriteit? Deels was het voor mij belangrijk om alles wat rondom een life event samenhing te kunnen vertellen. Dus een luisterend oor, af en toe een vraag. Voelde als verwerking. En daarmee dit hoofdstuk min of meer afsluiten. Een ander belangrijk item was: hoe neem ik beslissingen? Welke waarden liggen daaraan ten grondslag? Erachter komen hoeveel ik moet van mezelf en hoe weinig ik stilsta bij wat ik wil. De coaching heeft ertoe geleid dat ik stappen heb genomen om uit te zoeken of ander werk bij me past.

  Verpleegkundige, ziekenhuis Rijnstate

  Wat als eerste opvalt is Hilde’s creatieve aanpak, waarmee ze openheid en nieuwsgierigheid aanjaagt. Op momenten dat veranderprocessen taai worden, is voelbaar hoe inlevend, nauwkeurig en persoonlijk ze werkt. Door Hilde pakken mensen het stuur van hun eigen ontwikkeling op en komen onder haar begeleiding tot groei. Of Hilde nou grote groepen leiders in een lerende ervaring brengt, teams in verandering begeleidt of een-op-een gesprekken voert: het levert altijd nieuwe inzichten op, er ontstaat beweging op een diepere laag en gefocuste actie in de praktijk. Kortom; samenwerken met Hilde geeft positieve energie, heldere resultaten en brengt enorm veel plezier.

  Projectleider HR, leiderschapsprogramma STC Group

  Hilde heeft zich bij ons bewezen als een sterke coach en verbinder. Met haar creatieve (out of the box) benadering weet ze haar cursisten te prikkelen en tot nieuwe inzichten te bewegen. Ze is in staat op een vriendelijke, maar directe manier te confronteren. In haar benadering luistert ze goed, kernachtig samen en laat daarna ruimte voor reflectie bij haar cursisten. Opvallend is de gedegen manier waarop Hilde en haar team de voorbereiding ter hand neemt. Zowel inhoudelijk als organisatorisch zijn de zaken altijd goed geregeld. Ze voert daarbij een vooraf bepaald thema consequent door. Dat geeft helderheid en schept vertrouwen bij de deelnemers. Hilde heeft, door haar aanpak en persoonlijkheid ons managementteam in relatief korte tijd een stap vooruitgebracht in teamontwikkeling.

  Collegedirecteur MBO- onderwijs

  Hilde heeft bij STC group een hele waardevolle bijdrage geleverd in de leiderschapsontwikkeling van managers en directeuren. Door de zaken vanuit andere perspectieve te benaderen en de mens achter de ‘leider’ te zien. Ze heeft zowel teams als individuen gecoacht en dat alles doet zij met positieve energie en vanuit creatieve invalshoeken. Ik heb heel fijn met Hilde samengewerkt. Ze is een echte professional, een vakvrouw en heeft daarnaast een goed netwerk dat zij inzet om de groep naar een hoger niveau te krijgen.

  Hoofd HMR, opdrachtgever leiderschapsprogramma

  Het afgelopen jaar mocht Hilde mij begeleiden, in een aantal sessies. We hadden gelijk een klik, en ik was blij verrast door haar kundigheid. Ze coachte mij bij het verlies van mijn moeder. Dit deed ze met grote zorgvuldigheid en empathie. Ze gaf mij duidelijkheid tijdens het proces van rouwen. Dit gaf mij vertrouwen en inzicht in mijzelf. Daarbij had ze humor, dat werkte weer ontspannen. Ik vind haar een supercoach! Aan te raden voor iedereen die te maken heeft met een verlies, op welke manier dan ook.

  Dochter (van overleden moeder)

  Beste Hilde, dank je wel voor het baken dat jij wilde zijn voor mij. Gedurende een jaar ben je met me meegelopen, heb je geluisterd en gesproken. Vaak zat ik daarna op de fiets naar huis nog in gedachten over het gesprek en luisterde nogmaals naar de pakkende woorden die je me meegaf. Ik kon weer even verder. Nu probeer ik het zelf, wetende dat wanneer ik toch nog een baken nodig heb weer bij je terug kan komen. Dank je wel.

  Moeder ( van overleden zoon)

  Ik ben bij Hilde terecht gekomen om haar ondersteuning te vragen bij het rouwproces n.a.v. het overlijden van mijn vrouw. De eerste periode was dat vooral gericht om in mentale zin op de been te blijven, de periode daarna om het leven met vallen en opstaan weer wat op te pakken. Ik vond het bijzonder en zeer waardevol om samen met haar dit pad te bewandelen. Het pad wat altijd door zal gaan want rouw verwerk je niet, ‘je werkt ermee’ en zal altijd een deel uitmaken van mijn leven. Dank voor je steun Hilde, je luisterend oor, rake en behulpzame feedback en liefde! Je hebt me echt verder gebracht en daar ben ik je enorm dankbaar voor!

  Partner (van overleden vrouw)

  Na het overlijden van mijn moeder was ik heel verdrietig. Ik heb eerder in mijn leven grote verliezen geleden, maar destijds onvoldoende tijd en ruimte gekregen (genomen) om te rouwen. Ik wist ook niet hoe dat moest en ging ‘gewoon’ maar door met leven en zorgen voor anderen. Toen mijn moeder doodging, kon en wilde ik er niet meer omheen. Rouw van korte en langere tijd geleden liepen door elkaar heen. Ik voelde gemis, verdriet en verwarring. De gesprekken met Hilde hebben mij goed geholpen om mijn rouwproces(sen) vorm te geven. Haar vragen en feedback brachten me inzicht, helderheid, bevestiging en uiteindelijk een gevoel van rust en afronding. Hilde staat naast je en is oprecht geïnteresseerd. Ze leeft en denkt mee, en houdt het overzicht. Ik heb veel aan de begeleiding gehad.

  Dochter (van overleden moeder)

  Ik wil graag iets schrijven over Hilde. Ik heb het bijzonder prettig ervaren om met haar van gedachten te wisselen na het overlijden van mijn lieve man. Te ‘delen’ wat een ander begrijpt is zo enorm belangrijk, dan heb je het gevoel dat je niet alleen staat. Natuurlijk heb ik vrienden om me heen, maar als iemand voelt omdat ze het zelf ook heeft meegemaakt, wat ik op dat moment doormaak, dan voelt dat als een soort van begrepen worden. Ik ben een paar keer bij haar in de praktijk geweest en we zijn een keer gaan wandele, en door haar opmerkingen, en bepaalde woorden die blijven hangen, is dat ik weer ‘verder kon’. Wat mij het meest is bijgebleven is “maak van elke dag een dag”. En daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Ik gun iedereen iemand als Hilde op zijn of haar pad!

  Partner (van overleden man)

  Ik heb een tijdje coaching gehad van Hilde waarbij zij snel de kern bij wist te raken. Er was in een hele veilige setting ruimte om het verdriet te laten zijn en dit stap voor stap in een proces een plekje te kunnen geven. Hilde kon mij heel goed van inzichten voorzien en daarmee heb ik geleerd om dichter bij mezelf te komen. Hilde zorgt voor rust, inzichten, humor en met liefde naar jezelf leren kijken. Echt een topper!

  Partner (in scheiding)

  Ervaringen over coaching met Marcel

  Marcel heeft mij geweldig verder geholpen. Zijn energieke en betrokken manier van begeleiden heb ik als uiterst prettig ervaren. Ook heb ik hem op een aangename manier als streng ervaren. Hij durft te confronteren en geeft altijd uitdagend huiswerk mee. Daardoor heb ik echt stappen kunnen maken. Ook durft hij het niet altijd te weten, wat ruimte geeft om gebieden te verkennen die ik anders niet zo snel zou verkennen. Twee basisvragen die Marcel geweldig goed uitdiept zijn: Wat kom ik eigenlijk brengen? En voor wie ben ik er? Met name het leren denken en luisteren in termen van wat er bij een potentiële klant speelt, heeft mij enorm geholpen. Van daaruit worden vervolgens alle praktische zaken goed behandeld. Bovenal heeft Marcel mij twee uiterst waardevolle en minder tastbare zaken meegegeven: Ik snap veel beter wat mijn waarde is en durf dat ook uit te dragen. En ik heb meer zelfvertrouwen gekregen als ondernemer. Marcel, heel hartelijk bedankt!

  Wouter Blancquire

  Marcel is een fantastische coach, inlevend, meedenkend en je komt altijd met een goed gevoel en bruikbare handvatten een gesprek uit! Hij stelt de juiste vragen, laat je goed nadenken over je eigen processen en stimuleert je om verder te kijken dan je eigen kaders. Hij heeft heel veel kennis en ervaring in de culturele sector, wat voor mij erg waardevol is tijdens onze sessies. Naast de serieuze kant tijdens onze gesprekken, kan ik ook gewoon enorm met hem lachen. Kortom: een aanrader!

  Marcella Conceicao Lima

  Fijne coach om mee samen te werken. Eerst 7 jaar geleden via IkStartSmart en jaren daarna voor het opzetten van DOT. Opzetten van mijn bedrijfsplan tot sparren over groei, personeel etc. Heb door de coaching sessies met Marcel meer zakelijk inzicht gekregen en soms ook een duwtje in de goede richting. Vakkundig, proffesioneel en een heel prettig mens. En een goede coach maakt je alleen maar een betere ondernemer en geeft je een frisse kijk. Ik zal Marcel zeker aanbevelen.

  Jolanda Lagerweij / kapsalon DOT

  Marcel kan strategisch met je meedenken zonder het in alles met je eens te zijn. Hij maakt zaken helder die onsamenhangend lijken te zijn. Hij is in staat gebleken een grote groep muziekdocenten binnen enkele maanden te inspireren en te coachen tot ondernemerschap.

  Otto Berg, Directeur cultureel centrum

  Geïnteresseerd in coaching?

  Neem contact op voor een gratis coachsessie (30 min).

  Aanmelden