Ons team

Echte vrijheid krijg je alleen door eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Marcel de Groen

Marcel is aandachtig, scherp, empathisch, analytisch. Hij gebruikt diverse inspiratiebronnen en metaforen en herkent snel valkuilen en patronen. Hij ondersteunt je om “het monster” in de bek te kijken. Het monster dat ooit je vriend was, maar je nu niet meer helpt om vrij en autonoom stappen te zetten en jezelf met kracht in de wereld te presenteren. In het werk onderzoekt hij hoe “het” precies zit, bij individuen, in teams of in organisaties. Hij helpt de sluier van vastgelopen patronen op te lichten om precies en zonder oordeel te zien hoe de dynamiek verloopt, zodat er gekozen kan worden voor andere rollen en interacties. Hij richt zich op transformatie: om met de kennis van het verleden de kracht te vinden om keuzes te maken, richting te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor wie je nu bent en wat je doet.

Marcel is eigenaar, consultant en coach

Hilde van Poeijer

Hilde is helder, steunend, analytisch en biedt in haar begeleiding vertrouwen en containment. Zij werkt met energie en bevlogenheid. Hilde gelooft sterk in de kracht van reflectie en leren. Het geeft diepgang en betekenisgeving aan de ervaringen die we op doen in ons leven. Wat maakt dat je doet wat je doet en hoe je dit doet? Deze vragen zijn voor haar relevant of het nu gaat om het nastreven van persoonlijke verlangens, een goede samenwerking, krachtiger leiderschap of om het omgaan met ingrijpende gebeurtenissen. Je komt volgens Hilde verder door terug te kijken waar je vandaan komt, helder te voelen waar je heen wilt en te ervaren en doen in het hier en nu. Leren van dat wat het leven je aanreikt. Dat is haar persoonlijke drijfveer en dat is ook wat zij te bieden heeft.

Hilde is eigenaar, consultant en coach

Silke van Beekum

Silke begeleidt op een creatieve, doelgerichte en professionele manier de mensen waarmee ze werkt, waarbij zij verschillende perspectieven bespreekbaar maakt. Silke is getraind om te werken vanuit een systemisch en psychodynamisch denkkader: dit betekent dat zij naast de bewuste processen ook oog heeft voor de onbewuste processen die er kunnen spelen. Anderen zeggen over Silke: “Silke is een professional die een prettige combinatie van stevigheid en lichtheid met zich meebrengt, ze heeft humor en is naast alles wat ze te bieden heeft ook een prettig mens. Maar voorop staat: ‘als je Silke iets vraagt kan je erop vertrouwen dat het goed komt’.

Silke is consultant bij NieuweKaders

Gertjan van Oldenborgh

Gertjan is gefascineerd door bewuste en onbewuste processen in organisaties. Hij geeft in zijn rol als coach / consultant expliciet aandacht aan het impliciete: dat wat wel meedoet maar waar het niet vaak over gaat. Gertjan stelt de juiste vragen die je uitnodigen om tot de kern te komen. Ondernemers en jonge professionals die met hem werken typeren hem als zorgvuldig, confronterend en altijd op zoek naar de lichte toon in zijn begeleiding.

Gertjan is consultant bij NieuweKaders

Hilmer Thijs

Hilmer is creatief, kan goed luisteren en heeft een sterk inlevingsvermogen. Hilmer denkt graag groot én klein, en kijkt graag naar binnen van buiten en samen van binnen naar buiten. Hij stelt veel vragen maar kan ook door samen beeld of woord te creëren tot nieuwe inzichten komen. In zijn werk als ontwerper van visuele identiteiten en campagnes draait alles om communicatie van identiteiten. Het juist communiceren van waarden, intenties en gevoel. Hierbij gebruikt hij graag The Golden Circles van Simon Sinek: Waarom doe je wat je doet? Hoe doe je dat, en wat is dat dan? Hilmer is graag pragmatisch en voegt toe: Wanneer, met Wie en Waar ga je dat doen? En steeds is de vraag: wat zegt dat over wie jij bent of ‘wie’ jouw organisatie is?

Hilmer is assistent-consultant en grafisch ontwerper bij NieuweKaders.

Susanne Mors

Susanne is zorgvuldig, betrouwbaar en reflectief. Haar observaties en terugkoppelingen zijn eerlijk en raken vaak de juiste snaar. Tegelijkertijd toont ze zich respectvol en zonder enige oordeel, wat maakt dat mensen zich snel veilig en gezien voelen bij haar. Susanne houdt van gedegen (zelf)onderzoek en precisie en deinst er niet voor terug zichzelf kwetsbaar op te stellen. Naast de oprechtheid waarmee zij te werk gaat waardeert haar omgeving aan haar vooral de combinatie van zachtheid en kracht. Zij houdt van het werk als consultant omdat iedere groep uniek is en vol verrassingen zit. Het overzicht houden en tegelijk ruimte maken voor wat zich wil ontvouwen is voor haar telkens weer een mooi avontuur.

Susanne is consultant in het programma Identiteit Diversiteit Relevantie

Sofie Cornelissen

Sofie is spontaan, analytisch, creatief en ontvankelijk. In haar werk als theaterdocent en trainer geeft zij graag uitdrukking aan ideeën op artistieke wijze en wil hiermee mensen en groepen waarmee zij werkt uitdagen hun aandacht te richten op het proces in plaats van het resultaat. Door de aandacht te richten op het proces ontdek je nieuw perspectief op hoe je je in de wereld beweegt, wat je voelt, vind en beleeft. In een wereld waar woord en weerwoord de boventoon kan voeren is het waardevol ruimte te nemen om te onderzoeken wat het non-verbale ons te vertellen heeft. Sofie moedigt je aan om je eigen ongemak te ervaren en te onderzoeken en daar betekenis aan te geven.

Sofie is assistent-consultant bij Nieuwe Kaders

Augustin N’dah

Augustin is very passionate about coaching people to create awareness for self-growth and to enable them to relate with others. As a life-long student, he shows curiosity and interest in knowing other people and their cultures. He believes that team work is another way of communication and inspiration. He can easily adapt while remaining authentic and focused. He looks for clarity of purpose in any encounter. He listens to people with empathy and genuine attention.

Augustin in assistent-consultant in het programma Identiteit Diversiteit Relevantie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief